Përgatitet mbajtja e një marshi në mbështetje të Izraelit në Prishtinë

Me 21 maj pritet që të organizohet një marsh në mbështetje të shtetit të Izraelit. Ky marsh pritet të bëhet në sheshin “Skënderbe’ në Prishtinë.

Këtë javë në Prishtinë u organizua një marsh në mbështetje të popullit palestinez.

Konflikti mes Izraelit dhe Palestinës po zgjon interesim në gjithë botën.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close