Izraeli njofton vrasjen e komandantit të Xhihadit Islamik

Gaza – Hassan Abu Harbid, komandanti i divizionit verior të lëvizjes Palestineze të Xhihadit Islamik, u vra në sulmin e sotëm ajror izraelit.
Kjo u konfirmua nga burime në ushtrinë izraelite dhe në Xhihadin Islam.

Vdekja e komandantit të Xhihadit Islamik, me sa duket, do të provokojë përshallëzim të konfliktit midis Izraelit dhe Hamasit, raporton Reuters./proinformacion.com

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close