Asgjë e re nga Beogradi-Serbia e Vuçiqit si Serbia e Millosheviqit;prodhuese e krimit e drogës dhe e kriminelëve.

-Serbia është bërë një prodhues i marijuanës dhe drogës sintetike, dhe qytetarët e saj në grupe kriminale rajonale po marrin drejtimin në transportin e kokainës në të gjithë botën,shkruan shtypi opozitar serb.

Serbia e sotme e Vuçiqit nuk asht vetëm trashëgemi e shtetit kriminal të Millosheviqit,por ajo po shndrrohet në një rrezik latent për sigurinë e Europës me politikën anti-Europine duke i sjellur Rusët dhe Kinezët në portat e saj.

Siç po shihet ajo për Europën po bëhet e rrezikshme edhe si prodhuese e drogës dhe e kriminelëve të paskrupull,të cilët po bartin krimin edhe përbrenda Unionit,duke e shfrytëzuar edhe lirinë e lëvizjes që atyre u ka dhënë vet Bashkimi Europian.

Pra e përkdheluar e disa qarqeve perëndimore,po del një shtet i inkriminuar dhe thellë i kriminalizuar,pa u shëputur për asnjë moment me të kauarën kriminale.

Kjo Serbi,e Vuçiqit po kërkon të rehabilitojë nomenklaturën kriminale të Millosheviqit,dhe jo denacifikim të shoqërisë serbe.

Kjo Serbi po i ngjanë gjithnjë e ma shumë asaj të Millosheviqit,kur militarizimi dhe agresiviteti propagandues kundër popujve fqinj ishte primare në atë shtet.

Ai shtet ishte i lidhur fort me klanet mafioze,dhe përfitonte nga to.Edhe ky shtet i Vuçiqit po noton në këta ujëra,duke prodhuar narkotik dhe duke prodhuar grupe mafioze kriminale.

Asgjë e re nga Beogradi,shteti kriminal i Millosheviqit po lulëzon përsëri nën petkun e sundimtarit të ri ,Vuçiqit!

/Xhelil Arifi 17 maj

 

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close