Nehat Thaçi pezullohet nga detyra e drejtorit të SHKK-së

Nehat Thaçi është pezulluar nga detyra e drejtorit të përgjithshëm të SHKK-së.

Lajmin e ka bërë të ditur zëvendësministri në Ministrinë e Drejtësisë, Blerim Sallahu përmes një postimi në Facebook.

“Sot, kemi pranuar vendimin e Këshillit Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë për pezullimin nga detyra të z. Nehat Thaçi – Drejtor i Përgjithshëm i SHKK-së”, thuhet në postimin e tij.

Ai bëri të ditur se ditëve në vijin presin ftesë nga KSHVD-ja që t’i paraqesin faktet për shkarkimin e Thaçit.

“Ditëve në vijim presim ftesat nga KShVD për prezantimin e fakteve tona që e mbështesin kërkesën tonë për shkarkimin e z.Thaçi nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm të SHKK-së”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close