Oliver Varhelyi :Ky është një hap përpara që të jetë viti i Ballkanit Perëndimor

Komisionari i lartë për Zgjerim dhe Fqinjësi Oliver Varhelyi ka qenë i pranishëm në darkën e organizuar jorformale në Bruksel nga shefi i diplomacisë evropiane Josep Borrell.

Varhelyi  thënë se ky është një tjetër hap i rëndësishëm që ky vit të bëhet viti i Ballkanit Perëndimor.

“Në darkë me udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor. Ky është një tjetër hap i rëndësishëm për ne që ta bëjmë këtë vit të jetë viti i Ballkanit Perëndimor”, ka shkruar ai në Twitter.

Në këtë vizitë në Bruksel të pranishëm jamë liderët e Ballkanit Perëndimor.

Ky takim joformal, po konsiderohet i dobishëm në përmirësimin e marrëdhënieve bilaterale mes shteteve.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close