Presidenti Çek, Zeman duke u kërkuar falje serbëve për bombardimet nga NATO,ka tradhtuar jo vetëm aleancën dhe demokracinë perëndimore,por edhe vet lirinë e popullit të vet!!

Presidenti i Çekisë Milos Zeman ,sot i ka kërkuar falje Serbisë për bombardimin nga aleanca e NATO-s,gjatë Luftës së Kosovës!

Kjo,kërkim falje nga një president i një vendi anëtarë i NATO-s dhe Bashkimit Europian,ka shkaktuar një kënaqësi tek presidenti i Serbisë,Aleksandar Vuçiqi që mund të krahasohet me ndonjë gjendje ekzaltuese pas konsumimit të ndonjë droge të fortë.

Po kush ,i ka kërkuar falje Serbisë në të vërtet?

Milosh Zeman,asht një politikan pro-rus i deklaruar.Ai asht një njeri i tipit të politikanëve pijanec rusë,i cili pin 6 gota verë dhe tre gota raki për çdo ditë.Ka shumë raste kur ai ka dalur në publik i dehur tapë!

Zeman asht një person me trauma personale të cilat mundohet ti shfryjë në dam të Kosovës.Se isht një person i traumatizuar e ka pranuar edhe vet,kur asht mundue me e arsyetu se përse i ka kërkuar falje serbisë për bombardimet e NATO-s.

Zeman ka thënë se :”Duke kërkuar falje nga populli serb për agresionin e NATO-s në 1999, është çliruar nga një traumë e gjatë”

Asgjë jasht shemës së osovinës Moskë-Beograd dhe mbeturinave të kohës së Luftës së ftohtë dhe ndikimit paranoik të personave të traumatizuar në politikën Europiane,të cilët po bëjnë sot argatin e shkelësve të vet popujve të tyre.

Ky sikur ka harruar “Pranverën e Pragës”,kur rusët -Bashkimi Sovjetik kishte shkelur mbi trupat e gjakosura të bashkombasve të >Zemanit me tanke për të thyer vullnetin e Çekëve për të ikur nga kthetrat komuniste të Rusëve.

Prandaj Zeman nuk ka tradhtuar vetëm aleancën,dhe perëndimin por edhe popullin e vet.

Foto:Zeman i dehur tapë!

/Xhelil Arifi 18 maj

 

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close