Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

​Shqiptohen 748 gjoba për mosrespektim të masave

Policia e Kosovës po vazhdon të shqiptojë gjoba për qytetarët që nuk respektojnë masat antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore.

Vetëm brenda 24 orëve, Policia e Kosovës ka shqiptuar 748 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat për parandalimin e përhapjes së virusit korona.

Ndërsa një ditë më parë policia shqiptoi 796 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19.

Ndërkohë që numri i rasteve pozitive me COVID-19 ka shënuar rënie. Në raportin e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) bëhet e ditur për një vdekje dhe 64 raste të reja pozitive me COVID-19.

Aktualisht në vend janë 4 mijë e 543 raste aktive me COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close