Sali Berishës me familje i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara

Sali Berishës me familje i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara

Sekretari amerikan i shtetit, Antony Blinken thotë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndalojnë hyrjen e ish-presidentit të Shqipërisë, Sali Berisha dhe familjes së tij, shkaku i aferave korruptive.

Përmes postimit në Twitter, Blinken shkruan se “aktet korruptive të ish-presidentit të Shqipërisë Sali Berisha kanë minuar demokracinë në Shqipëri. Publikisht, po emëroj menjëherë si të paligjshëm hyrjen e tij dhe anëtarëve të tij të familjes në SHBA. Ne mbesim #TëBashkuarKundërKorrupsionit me partnerët tonë në Shqipëri”.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close