719 gjoba anti-COVID gjatë 24 orëve në vend

719 gjoba anti-COVID gjatë 24 orëve në vend

Gjatë ditës së djeshme janë gjobitur 719 qytetarë për mosrespektim të masave anti-COVID.

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1259 gjoba të tjera për shkelësit e rregullave të trafikut.

Gjatë 24 orëve janë raportuar 31 aksidente me dëme materiale dhe 19 me të lënduar, ndërsa janë arrestuar 26 persona, 22 në mbajtje dhe tre në vuajtje të dënimit.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close