Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kryeministri Kurti: E dëmshme marrëveshja që misioni i FSK-së n`veri, t`i kalojë KFOR-it

Kryeministri Albin Kurti, tha se marrëveshja e ish-presidentit Hashim Thaçit me NATO-n, që përgjegjësia për misionet e FSK-së në veri t’i kalojë KFORI-t, ka qenë marrëveshje e dëmshme

Kurti tha që këtë marrëveshje nuk mund ta rregullojë vetëm me një takim.

“Atëherë e kam referuar çështjen në Prokurori dhe i mbetet prokurorisë dhe marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe NATO-s do të vinë duke u thelluar dhe nuk keni nevojë të brengoseni. Unë u përgjigja që kjo është marrëveshje e dëmshme dhe është fat që e kemi trashëguar por nuk mund të rregullojë vetëm me një takim”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close