Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje qytetarëve që të aplikojnë për marrjen e vaksinës

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vetëm sot në sallën “1 Tetori”, si dhe në qendrat e tjera për vaksinim janë dhënë 2 mijë e 097.

Sipas njoftimit të MSH-së, totali i vaksinave në nivel vendi dje ka arritur në 55 mijë e 237 vaksina.

MSh-ja u ka bërë thirrje qytetarëve që të regjistrohen për vaksinim.

Njoftimi i plotë:

Gjatë ditës së enjte (20 maj 2021), në sallën “1 Tetori” në Prishtinë dhe komunat e Kosovës janë dhënë 2.097 vaksina kundër COVID-19, ndërsa totali i vaksinave në nivel vendi dje ka arritur në 55.237.

Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuara në të gjithë vendin.

MSh u bën thirrje qytetarëve të çdo grupmoshe, që të regjistrohen dhe të aplikojnë për marrjen e vaksinës kundër COVID19.

Regjistrohuni në platformën: https://ekosova.rks-gov.net/, si forma më e mirë dhe më e shpejtë për të u regjistruar për Vaksinim.

Për lehtësimin e aplikimit në platformën eKosova, mund të i referoheni video udhëzimeve në vegëzat si më poshtë:

#Bashkëiadalim

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close