Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Prishtinë-Marsh në përkrahje të Izraelit

Rreth 20 persona në Prishtinë janë mbledhur më 21 maj para qeverisë për të shprehur përkrahjen e tyre ndaj shtetit të Izraelit pas shpërthimit të luftimeve mes këtij shteti dhe militantëve të Hamasit.

Një përkrahje e tillë në Prishtinë u organizua para një jave edhe për palestinezët. Të premten në mëngjes Izraeli dhe Hamasi kanë arritur një marrëveshje për ndaljen e dhunës pas 11 ditëve të luftimeve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close