Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Eurodeputeti Peter Beyer: Liberalizimi i vizave për Kosovën duhet të ndodh tash

Eurodeputeti gjerman, Peter Beyer, ka thënë se e mbështet Kosovën në rrugën e saj të liberalizimit të vizave.

Ai me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka shkruar se ai e mbështet Kosovën edhe në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

“Liberalizimi i vizave për Kosovën duhet të ndodhë tani! Unë e mbështes Kosovën në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian, misioni i KFOR-it është një pjesë e rëndësishme e saj, sepse sjell stabilitet dhe siguri në vend”, ka thënë Beyer.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close