Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Mbi 3800 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Megjithëse tashmë po raportohen shifra më të ulëta të rasteve ditore me COVID-19, vendi numëron saktësisht 3840 raste aktive më këtë sëmundje. Vetëm në raportin e fundit të IKSHPK rezultuan 58 raste pozitive.

Numri total i rasteve pozitive është 107.178 raste nga 585.613 persona të dyshimtë me virusin SARS-CoV-2 dhe 2239 raste të vdekjes.

Numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 101.099 raste.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close