Rrahja e qepallave vepron si një “motor”

 

Rreth 44 minuta kohë zgjimi, në një ditë, ne i kalojmë me sytë mbyllur për shkak të qeljes dhe mbylljes së syve , dhe kjo ka disa funksione vërtet të rëndësishme për ne.

Jo vetëm që i mban sytë tanë të hidratuar dhe e mbron atë nga objekte të huaja, por gjithashtu na ndihmon të relaksohemi. Truri ynë përdor atë moment të vogël të syrit të mbyllur për t’u fikur.

/proinformacion.com

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close