Disney rikthen në ekran filmin klasik “Hokus Pokus 2”

Disney rikthen në ekran filmin klasik “Hokus Pokus 2”

Një ribashkim magjik është thuajse gati.

Bette Midler, Sarah Jessica Parker dhe Kathy Najimy pritet të rivijnë në ekran si “Motrat Sanderson” në filmin “Hokus Pokus 2”, vazhdim i filmit klasik të vitit 1993.

Disney ka zgjedhur që filmi të shfaqet premierë vitin e ardhshëm.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close