Florian Bieber i reagon deputetes majtiste: Deklaratë injorante dhe arrogante

Njohësi i zhvillimeve politike në Ballkanin Perëndimor, Florian Bieber ka thënë se pse e majta gjermane duhet të jetë në një linjë me politikën e jashtme të Rusisë.

Pas deklaratave skandaloze që depuetetja e majtë gjermane Zhaklin Nastic, ka dhënë në Bundestagun gjerman, duke thënë se Kosova duhet ç’armatosur njëherë e përgjithmonë, kanë filluar reagime të ashpra në drejtim të saj.

Njohësi i zhvillimeve politike në Ballkanin Perëndimor, Florian Bieber ka thënë se pse e majta gjermane duhet të jetë në një linjë me politikën e jashtme të Rusisë.

“Pse e majta është në linjën e Putinit sa i përket politikës së jashtme ‘krijim ilegal i fuçisë së barutit’ është deklarata injorante, arrogante dhe e gabuar. Ju s’mund të bëni politikë të jashtme me një gjë të tillë. Partnerët e koalicionit janë AFD dhe FPÖ për një linjë të tillë”, ka shkruar Bieber në Twitter.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close