BQK raporton për të gjeturat e Raportit të Progresit për vitin 2020

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mbledhje.

Rendi  i  ditës:

  1.     Miratimi  i rendit të ditës;

  2.     Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur e Komisionit datë 05.05 2021;

  3.     Shqyrtimi i raportit për Projektligjin nr.08/L-002 për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit nr. 04/L-123 të Procedurën Penale, i ndryshuar dhe i plotësuar me Ligjin nr. 06/L-091 të Komisionit funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër   Korrupsionit;

  4.     Raportimi i Bankës Qendrore për të gjeturat e Raportit të Progresit për vitin 2020;

  5.     Te ndryshme

Vendi: C203 Koha: 10:00

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close