Mbi 200 mijë automjete të paregjistruara në Kosovë

Deri në fund të vitit 2020 numri i automjeteve të paregjistruara raportohet të jetë 208 mijë e 10 apo 30 për qind e automjeteve në vend. Kjo shifër është njëra ndër arsyet kryesore se pse Kosova nuk është ende pjesë e Kartonit të Gjelbër.

Kjo statistikë po shënon rritje nga viti në vit, veçanërisht në kohën e pandemisë. Megjithatë, institucionet financiare po u dalin në ndihmë qytetarëve përmes kredive që ato po ofrojnë. Kësisoj IBAS ofron kredi të shpejta, të cilat financojnë regjistrimin e automjeteve të qytetarëve.

E shpejtë është edhe koha e shqyrtimit të kredisë, e cila zgjat 5 minuta pas kompletimit të dokumentacionit.

Pa procedura burokratike e me vetëm disa klikime, ju mund të aplikoni për kredi përmes aplikacionit, të cilin mund ta shkarkoni në App Store ose në Play Store.

IBAS është institucion financiar i licensuar nga Banka Qendrore e Kosovës për emetimin e parasë elektronike, shërbimin e pagesave, transferit të parasë dhe kredive për pagesa. I pari dhe i vetmi i këtij lloji në Kosovë.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close