Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ushtria Amerikane mbështesin tranzicionin e FSK-së në një forcë mbrojtëse

Komandanti i Ushtrisë Amerikane për Evropën dhe Afrikën, gjeneral Christopher Cavoli, ka vizituar dje Ministrinë e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës dhe FSK-në, në mbështetje të “Defender Europe 21”,duke demonstruar kështu forcën dhe rëndësinë e marrëdhënieve në mes ShBA-ve dhe Kosovës.

Sipas Ambasadës Amerikane në Kosovë, gjeneral Cavoli u takua me ministrin Mehaj, gjeneralin Rama dhe komandantin e KFOR-it Federici.

“Ushtria Amerikane, Evropa dhe Afrika mbështesin tranzicionin e FSK-së në një forcë mbrojtëse multi-etnike ndërvepruese, të aftë të kontribuojë në stabilitetin dhe sigurinë globale”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close