Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Miroslav Lajçak: Arsyeja e vizitës në Kosovë është përgatitja e takimit Kurti-Vuçiq

Përfaqësuesi i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak ka thënë se bashkëpunimi trans-antlantik është i shkëlqyeshëm për dialogun Kosovë-Serbi.

Lajçak, në konferencën e përbashkët për media me Palmerin, tha se takimet e zhvilluara në Prishtinë ishin të dobishme dhe tha se qëllimi i kësaj vizite dyditore ishte që të sigurohet që takimi Kurti-Vuçiq të jetë i suksesshëm.

“Qëllimi parësor është që të përgatitet takimi i parë i nivelit të lartë, i cili do të mbahet pak pasë ditësh. Takimet ishin të mira dhe në këtë vit ka potencial”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close