Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Mbahet mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

Komisioni për Integrime Evropiane sot mban mbledhje.

RENDI I DITËS

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.05.2021;
3.    Raportim i z.Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog;
4.    Te ndryshme.
Vendi: N10 Koha: 09:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close