Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Për shkak të halleve dhe injorimit nga Komuna,banorët e Muçibabës,Lipovicës dhe Buricës kanë dal në protestë

Diku rreth 50 banorë të katuneve Muçibabë,Burincë dhe Lipovicë kanë protestë sot për të shprehur pakënaqesi për shkak lënies pas dore nga shteti e komuna të kësaj ane dhe mosinvestimit për të ndërtuar kurrfare lloji infrastrukture të nevojshme për jetë normale.

Ata janë grumbulluar në pjesën e asfaltit afër katunit Buricë të udhës që qon nga Gjilani për Preshevë.

Sipas banorëve këta banorë të këtyre katuneve jetojnë shumë keq dhe nuk janë përkrahur në asnjë mënyrë nga shteti dhe komuna e gjilanit./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close