Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Konjufca :`Kuvendi i përkushtuar që të gjithë të gëzojnë të drejta të barabarta`

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca e ka hapur ditën e dytë të Festivalit Multikulturor me temën “Gruaja arkitekte e shoqërisë”, festival ky që ngrit vetëdijen rreth fuqizimit dhe sfidave që ekzistojnë ndaj grave të komuniteteve.

Në fjalën hyrëse Konjufca tha se Kuvendi i Kosovës është i përkushtuar që të gjithë të gëzojnë të drejta të barabarta.

“Jam këtu që të them se Kuvendi i Kosovës është i përkushtuar që të gjithë t’i kenë të drejtat e barabarta dhe të kenë një barazi të plotë, mbi baza të racës, gjuhës dhe fesë”.

“Në kuadër të këtij festivali pata një motiv shtesë, sepse grupet e margjinalizuara kanë një problem të madh si në shkollim ashtu edhe në punë dhe kudo dhe mirë që ky festival ju kushtohet këtyre grave dhe këtyre kategorive”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close