Ky do të jetë kryeshefi i ri i Postës së Kosovës pas shkarkimit të Smakiqit

Xhevdet Smakiqi është shkarkuar sot nga pozita e kryeshefit të Postës së Kosovës.

Shkarkimin e ka konfirmuar vet ai, duke thënë se vendimi në fjalë ka prapavi politike dhe i njëjti do të ketë  edhe kosto ekonomike.

E lajmi.net ka mësuar se në vend të Smakiqit, në pozitën e kryeshefit pritet të zgjidhet Rafet Jashari.

Ky i fundit, në të kaluarën ishte ushtrues detyre i pozitës së kryeshefit të Postës.

Smakiqi ishte emëruar kryeshef i Postës së Kosovës në muajin mars të këtij viti.

Lajmi.net kishte raportuar për një raport të Inspektoratit, ku thuhej se Smakiqi, sa ishte drejtor në këtë ndërmarrje, e kishte dëmtuar atë me mijëra euro me një veprim të kundërligjshëm.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close