100 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshe të Kosovës, ka shqiptuar 100 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1703 tiketa trafiku. Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve ka ndodhur një aksident me fatalitet dhe 26 aksidente me të lënduar dhe 26 aksidente me dëme materiale.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close