Shtetet e Bashkuara sjellin automjete të blinduara moderne për Ushtrinë e Kosovës

Shtetet e Bashkuara sjellin automjete të blinduara moderne për Ushtrinë e Kosovës

Shtetet e Bashkuara i kanë dhuruar automjete të reja të blinduara Forcës së Sigurisë së Kosovës,njoftojnë mediat.Është kjo ndihma e radhës nga shteti më i fuqishëm ushtarak në botë,për Ushtrinë e shtetit më të ri në Europë.

Lajmi për dhurimin e automjeteve të blinduara nga Shtetet e Bashkuara u konfirmua nga Ministria e Mbrojtjes, dhe Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj i cil vizitoi kazermën e Forcë së Sigurisë në Ferizaj, me qëllim që të informohej për kët donacion.

Automjetet e blinduara në pronësi të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë të tipit M1117.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close