“Koronavirusi nuk do të zhduket së shpejti “

Zhdukja e koronavirusit nuk është një qëllim i arsyeshëm tani për tani, tha sot i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për koronavirusin, David Nabaro.

Ai i për Sky News Britanik tha se njerëzit do të duhet të mësojnë të jetojnë me virusin dhe të parandalojnë përhapjen e tij të shpejtë dhe shkaktimin e pikave të përhapjes.

Nabaro vlerësoi se virusi nuk do të zhduket shpejt, por do të shfaqen variante të reja.

/Përgatitur nga proinformacion.com

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close