Përfaqësues Special i BE-së në Kosovë Szunyog viziton veriun e Kosovës

Përfaqësues Special i BE-së në Kosovë, Ambasadori Tomash Szunyog do ta vizitojë veriun e Kosovës.

Sipas njoftimit të zyrës së BE-së, ai do të marrë në pjesë në ceremoninë e dorëzimit të 8 kamionëve për mbledhjen e mbeturinave në objektet e NP “Standard” Mitrovica Veriore, duke filluar nga ora 11:10.

Përfaqësues Special i BE-së në Kosovë, po ashtu merr pjesë në aktivitetin e pastrimit vullnetar në komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, duke filluar nga Ura Dudin Krs, Çesmin Llug, Mitrovicë e Veriut, për të vazhduar në Zveçan.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close