Shpulla që i dha qytetari presidentit francez Macron, nga një kënd tjetër *Video

Shpulla që i dha një qytetar dje presidentit francez Macron ka bërë bujë në mjetet e informimit gjithandej nëpër botë.

Një video e re e postuar në mediat sociale tregon një kënd tjetër të sulmi ndaj Macronit.

Videoja e re tregon presidentin francez që vrapon drejt qytetarëve me një maskë, shoqëruar nga dy persona nga sigurimi. Macron iu afrua gardhit dhe kapi njërin nga njerëzit e mbledhur për dore, pas së cilës ai e goditi me shuplakë.

/proinformacion.com

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close