Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

PDK në qershor zgjedh lidershipin e ri të partisë

Partia Demokratike e Kosovës gjatë këtij muaji pritet të mbajë konventen zgjedhore për zgjedhjen e kryetarit dhe lidershipit të ri.

Këtë e ka bërë të ditur, ushtruesi i detyrës se kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, por nuk tregoi nëse do të synojë të jetë lider fuqiplotë i PDK-së.

Në forumin “FOL Hapur” të Lëvizjes Fol, Hoxhaj tha se mbajtjen e një konvente po e kërkon anëtarësia e partisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close