MAPL-ja sqaron problemet me sistemin elektronik nëpër komuna

MAPL-ja sqaron problemet me sistemin elektronik nëpër komuna

Ministria e Pushtetit Lokal ka njoftuar qytetarët se problemet e shfaqura ditëve të fundit në funksionimin e sistemit të intranetit në komuna janë si pasojë e problemeve të shfaqura në funksionimin e programit IIS.

Siç njofton MAPL-ja, këto probleme janë shfaqur me rastin e konfigurimit të serverit të ri për këtë aplikacion, me qëllim të rritjes së performancës dhe cilësisë.

“Këto probleme janë shfaqur me rastin e konfigurimit të serverit të ri për këtë aplikacion, me qëllim ngritjes së performancës dhe cilësisë, mirëpo me këtë rast janë shfaqur problemet tjera pasi që kodit me të cilin është zhvilluar sistemi është i vjetërsuar (.net 4.5). MAPL në koordinimin me ASHI dhe kompaninë për mirëmbajtje të sistemi, aktualisht janë duke punuar dhe ndërmarr të gjithë hapat e nevojshëm për funksionalizimin e plotë të sistemit, andaj kërkon mirëkuptimin nga Komunat dhe qytetarët”, thuhet në njoftimin e MAPL-së.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close