ShSKUK: 115 pacientë në trajtim nga Covid-19

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat për Covid në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 115 pacientë.

Sipas ShSKUK-ës, 81 prej tyre janë me oksigjeno-terapi.

” Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 115 pacientë, 17 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 81 me oksigjenoterapi.”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 115 pacientë, 17 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 81 me oksigjenoterapi.

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 17 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 66 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 17 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 65 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 33 pacientë

13 të konfirmuar pozitivë

15 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 17 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 0 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close