Euro 2020-Ndërpritet ndeshja Danimarkë – Finlandë

Është ndërprerë ndeshja Danimarkë-Finalndë, pasi futbollisti Christian Eriksen ka humbur vetëdijen.

Atij është dhënë ndihma e parë nga ekipet mjekësore, por lojtarët danezë e kanë rrethuar vendin dhe shihen të përlotur. Ende nuk ka shumë informacione për atë që ka ndodhur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close