434 raste aktive me koronavirus në Kosovë

Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit, janë regjistruat vetëm shtatë raste aktive dhe një vdekje, njofton IKShPK.

434 raste janë aktualisht aktive me COVID-19 në Kosovë.

Numri total i të vaksinuarve në nivel vendi është 98 mijë e 277.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close