Sassoli: Zgjerimi i BE-së me Ballkanin Perëndimor në interes të vetë unionit

/ATSH-ANSA/ – Presidenti i Parlamentit Europian, David Sassoli e cilësoi si konstruktiv takimin me kryeministrin e Malit të Zi, Zdravko Krivokapic dhe ministrin e Punëve të Jashtme, Djordje Radulovic.

“Zgjerimi është në interesin tonë”, theksoi presidenti i Parlamentit Europian, David Sassoli, në një mesazh në Twitter në kuadër të takimit me delagacionin malazez.

“Parlamenti Europian mbështet përshpejtimin e anëtarësimit. Është thelbësore ndjekja e ritmit të procesit të reformave”, shtoi ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close