Kosova me një këmbë në UNESCO

Këshilli ekzekutiv i UNESCO,sot prapa dyerve të mbyllura ka marrë vendim që ti propozojë,konferencës së përgjithshme e cila do mbahet në nëntor,pranimin e Kosovës në këtë organizatë të Kombeve të Bashkuara,në UNESCO.

unesco

27 vende si:Shqipëria e cila ishte propozuese, Austria, Danimarka, Finlanda, Franca,Gjermania Slovenija,Britania e madhe Suedia, UAE ,dhe SHBA… ishin pro antarësimit.14 të tjera si : Rusia, Kina, Kuba, Brazili, Espana dhe Argjentina …kundër!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close