Ja sa gjatë vuajti britaniku i cili vdiq sot nga Coronavirusi,pasi tha se nuk mund të “jetonte më kështu”

Burri nga Britania e Madhe, i cili vuajti gjatë nga kovid 19 dhe kaloi 14 muaj e gjysmë në spital, vdiq pasi tha se nuk mund të “jetonte më kështu”, shkruan britanikja “The Sun”.

Jason Kelk, 49 vjeç, u shtrua në Spitalin St. James në Leeds, West Lorks, më 31 mars të vitit të kaluar.

Ai qëndroi atje deri në këtë mëngjes kur u transportua në një bujtinë aty pranë, ku kaloi orët e fundit i rrethuar nga anëtarët e familjes së tij.

/Përgatitur nga proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close