Vera ka filluar zyrtarisht këtë mëngjes

Vera zyrrtarisht ka filluar këtë mëngjes në ora 5 e 32 minuta, e në ditën e fillimit të verës, dita është më e gjata, dhe nata është më e shkurtër.

Dielli ka lindur në 04.52, dhe do të perëndojë në ora 20.27, kështu që dita do të zgjasë 15 orë e 35 minuta, dhe nata vetëm tetë orë e 25 minuta.
Për banorët e hemisferës jugore, dimri ka filluar.

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close