Si ta heqni aromën e pakëndshme nga këpucët

Ne të gjithëve na ka rënë t’ia ndiejmë erën e keqe të këmbëve të ndonjerit,ose këmbëvëe tona që shkaktohet nga këpucët që mbajmë gjatë ditës.

Erën e keqe të këpucëve që mbani tërë ditën mundohuni ta neutralizoni me kanellë!

Spërkatni pluhurin nga qesja në pjesën e brendshme të këpucëve ose çizmeve, tundeni pak për t’u shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe lëreni të “veprojë” brenda natës.

/proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close