Kadeti Hasani diplomon me sukses të lartë në Akademinë Ushtarake Kroate

Pas studimeve në programin katër vjeçar, kadeti Valdet Hasani diplomoi me sukses të lartë në Akademinë Ushtarake Kroate dhe Universitetin e Zagrebit në Kroaci, në drejtimin “Menaxhment dhe lidership ushtarak”.

Suksesi i kadet Hasanit, është suksesi i radhës së kadetëve, ushtarëve, nënoficerëve dhe oficerëve të FSK-së, në akademitë, qendrat profesionale dhe poligonet ushtarake të vendeve partnere, të cilët po prezantojnë vendin, kombin dhe FSK-në në mënyrën më të mire duke dëshmuar të ardhmen tonë të sigurtë.

Pas diplomimit, kadet Hasani do të i bashkëngjitet radhëve të oficerëve të rinj të FSK-së dhe kolegëve të tjerë për të zbatuar njohuritë dhe përvojën profesionale të fituar në detyrat dhe përgjegjësitë ushtarake në FSK.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close