Kosova dhe Italia nënshkruajnë marrëveshjen e radhës

Ministri i Financave, Hekuran Murati dhe ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando, kanë nënshkruar marrëveshjen e radhës midis dy vendeve.

Kjo marrëveshje u nënshkrua në prani të ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, dhe ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Republikës së Italisë, Luigi Di Maio.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close