Ka ndrruar jetë pulmologu i mirënjohur gjilanas, Nysret Hajrullahu

Në orët e mbrëmjes së ditës së sotme 22 qershor 2021 ka ndërruar jetë doktori i mirënjohur dhe ish drejtori i Spitalit të Gjilanit Nysret Hajrullahu nga viti 2018.

Nga mediat lokale merret vesh se Nystret Hajrullahu ka pësuar goditje të energjisë elektrike derisa po punonte diçka në vilën e tij në Përlepnicë !Kjo gjithnjë duke iu referuar këtyre mediave!

Nystret Hajrullahu ishte një nga ata emrat e mirënjohur të mjekësisë gjilanase dhe njihet në popull si një mjek i mirë i mushkërive-pulmolog!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close