Një kavanoz mbushur me përbërës kundër mushkonjave

Mushkonja, dhe insekte të ndryshme të neveritshme invadojnë shtëpitë dhe apartamentet, por, për fat të mirë, ka mënyra krejtësisht të natyrshme për t’i mbajtur ato larg shtëpisë tuaj përgjithmonë.

Kundër mushkonjave

Përbërësit: 5 pika vaj esencial limoni, eukalipt dhe citronella, gjysmë limoni dhe gjysmë lime të prerë në feta, 2 degë rozmarinë, qiri lundrues (një qiri i vogël në një mbajtëse metali).

Vendosni të gjithë përbërësit në një kavanoz, pa u përzier, mbushni me ujë pothuajse deri në majë, vendosni një qiri sipër dhe ndizni atë. Ju mund ta mbani këtë kavanoz në tarracë, në dritare dhe në hapje të tjera në shtëpi./proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close