Ja browserat/shfletuesit më të besueshëm sipas “SOPHOS”


Ofertuesi për siguri interneti “SOPHOS” në një studim publik të reaalizuar në tre vjet e fundit nën pyetjen:“Which web browser do you trust?(“cilit browser ju i besoni?” ka nxjerrë rezultatet edhe për këtë vit,2015.Pa ndonjë befasi në krahasim me rezulatet e viteve të fundit.

2015

Edhe për këtë vit Mozilla’s Firefox ka rrëmbyer garën,me 41% nga 3,928 vota.Pasuar nga Google Chrome me 21%, pastaj Opera me 16%, dhe Safari me 8%.Në listë ishin edhe Tor me 6%, Internet Explorer me 3%, Chromium dhe Microsoft Edge, te dy me nga 2% !

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close