“Strukturat e degës së PDK-së në Skenderaj ofruan mbështetje” për kandidaturën e Lushtakut

Kryetari i PDK-së, dega Skënderaj, Sami Lushtaku, ka zhvilluar takim me strukturat e partisë.

Lushtaku thotë se uniteti brenda strukturave është shumë i madh dhe do të ketë si qëllim ngritjen e fuqishme të PDK-së në nivel vendi.Ai tutje tha se ka marrë mbështetje absolute në kandidaturën e tij për kryetar të Skenderajt.

“Strukturat e degës së PDK-së në Skenderaj ofruan mbështetje të plotë për kandidaturën time për kryetar të komunës së Skenderajt, e cila do të zyrtarizohet së shpejti. Bashkërisht do të hartojmë edhe listën për asamble komunale e cila do të jetë e mbushur me kuadro profesioniste nga të gjitha fushat. SL” shkruan Lushtaku në Facebook .

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close