Po mbahet mbledhja e 44-të të Këshillit të Përgjithshëm të LVV-së

Ka nisur mbledhja e XLIV e Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje.

Në këtë mbledhje e cila po mbahet në formën online, po merr pjesë e kryetari i LVV-së, njëherit kryeministri Albin Kurti.

Përpos fjalës së kryetarit Kurti dhe diskutimit të situatës politike, në këtë mbledhje do të diskutohen edhe raportet e ndryshme të punës së sekretariateve brenda këtij subjekti.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close