Policia konfiskon bluzat provokuese të rinjëve serbë në Gazimestan

Vetura të shumta me serbë ia kanë mësyrë Gazimestanit për të marrë pjesë kremten e Vidovdanit, që ndërlidhet me përvjetorin e 630-të të Betejës së Kosovës, që historia serbe e njeh si fitore shpirtërore të saj, pavarësisht një humbjeje të madhe të forcave ballkanike dhe vrasjes së princit serb Llazar.

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës të cilët janë në hyrje të Gazimistanit ua kanë konfiskuar disa bluza disa të rinjëve serb e të cilat konsideroheshin si provokim dhe nxitje të urrejtjes.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close