Sociologu Beogradas dr Ratko Božović: Nikolić do bënte më mirë nëse heshtë,nuk ka as fakultetin të kryer..

Sociologu Beogradas dr Ratko Božović: Nikolić do bënte më mirë nëse heshtë,nuk ka as fakultetin të kryer..


Ja çfarë thotë për Danas sociologu nga Beogradi dr Ratko Božović ,për reagimin e kryetarit serb Nikolić në lidhje me deklaratën e kryeakademikut Serb ,Kostić për Kosovën :

1267633663_6548_120x0

” Kryetari ynë(Nikolić) do bënte më mirë nëse heshtë. Ne kemi arritë deri aty sa që njerëz të cilët as fakultetin nuk e kanë të kryer ose këtë e kanë bërë në rrethana të dyshimta i pushojnë akademikët ! Mendja e vogël përcakton fatin e mendjes më të madhe . Kjo çfarë ndodhi është e mirë , sepse më në fund ne e shohim se ne nuk jemi as edhe në stagnim por në regres . reagimi i presidentit të Serbisë rreth çndrimit të kryetarit të SANU për pavarësinë e Kosovës ishte reaksionar dhe shprehu format e vjetra të të menduarit primitiv . Në Serbi momentalisht nuk ka shumëllojshmëri të mendimit , është i qartë ekstremizmi në sjelljen e njerëzve që janë në pushtet , dhe kjo është karakteristikë një lloj sjelljeje patologjike”

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close