Arrestohen 7 persona me dyshimin e keqpërdorimit të subvencioneve n`bujqësi

Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion policor në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, ku siç mëson KosovaPress janë arrestuar 7 persona nën dyshimin për keqpërdorim të subvencioneve në bujqësi.

Aksion të tillë policor në po këtë agjencion kishte zhvilluar policia e Kosovës muaj më parë ku u arrestuan disa zyrtarë.

Tashmë nuk ka ndonjë veturë të Policisë së Kosovës para ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close